info@novileds.com +31 850043525
GRATIS Verzending vanaf €20,-
Volg ons:

Over ons

Wie zijn wij

Bij Novileds kun je dé verlichting vinden waar jij naar op zoek bent. Wij bieden verschillende stijlen aan, van modern tot industrieel. De materialen zijn allemaal verschillend, zodat het zo goed mogelijk past bij de stijl die je wilt. Bekijk ons volledige assortiment om aan jouw avontuur te beginnen!

Missie

Wij van Novileds willen de ode aan de schoonheid hooghouden. Onze leverancier wordt onder strenge criteria beoordeeld en geselecteerd. Een groot deel van deze criteria heeft te maken met de duurzaamheid van het bedrijf. Doordat ieder van onze producten van duurzaam verkregen materiaal worden geproduceerd, heeft ieder product een eigen karakter wat de exclusiviteit hoog houdt.

 

Fair-trade

De producten die wij aanbieden zijn onder eerlijke productie gemaakt en zonder de regels omtrent de illegale oogst te breken. Hierbij is er rekening mee gehouden dat de werknemers daar goed behandeld zijn en daar een eerlijk loon voor hebben gekregen. Echter is hierdoor de levertijd soms wel langer, omdat de producten niet in massa's kunnen worden verstuurd. 

 

 

What are you looking for?

Mijn winkelwagen