info@novileds.com +31 850043525
GRATIS Verzending vanaf €20,-
Volg ons:

Ben je toch niet helemaal tevreden over je aankoop? Geen probleem, wij hanteren na aankoop 14 dagen bedenktijd. Na deze 14 dagen is het helaas niet meer mogelijk om je aankoop te retourneren tegen terugbetaling. Onderstaand tref je de informatie over onze Retour Policy. Novileds behoudt zich het recht om op basis hiervan de retour zending in behandeling te nemen. 

Mocht om de een of andere reden geen retourdocument in pakket zitten, verzoeken wij u om dit per mail op te vragen, zodat u het product naar het juiste adres kan retourneren. In dit geval kunt u mailen naar: contact@novileds.com 

Let op: Alle bestellingen worden door een externe partij verzonden, deze partij staat los van Novileds en kan u helaas niet verder helpen met het aanmelden / verwerken van retouren. Mocht u binnen 48 uur geen reactie op uw email ontvangen, verzoeken wij om uw spambox te controleren of ons via Facebook / Instagram te contacteren. 

 

Retourneren

Bij je bestelling tref je een retour document. Novileds raadt ten strengste aan om de stappen in dit document nauwkeurig te doorlopen zodat de retourzending correct verwerkt kan worden.  

 

Let op: De verzendkosten zijn op rekening van de klant. Wij accepteren enkel retouren in originele staat met originele verpakking. Houd er bij het inpakken rekening mee dat oude stickers op de doos kunnen zorgen voor verwarring bij de postdiensten. Wij adviseren u altijd om de oude stickers van de verpakking te verwijderen. Hiernaast dient het ingevulde retourformulier ingevuld in de verpakking te zitten.

 

Indien wij een retour niet volledig ontvangen geven wij u 5 werkdagen de tijd om het pakket alsnog volledig te maken. Mocht dit niet worden nagekomen brengen wij 20 Euro in mindering onderdeel dat mist.

 

Staat van het artikel

Indien je het artikel wilt retourneren, zorg er dan voor dat je het artikel in originele staat (ongebruikt, schoon en onbeschadigd) terugstuurt.

 

Verpakking

Mocht je de fabrieksverpakking van Novileds niet meer in je bezit hebben dan kun je ook een andere doos gebruiken, mits het retour document goed zichtbaar is.

 

Ruilen wegens beschadiging

Novileds behoudt zich het recht voor om alleen artikelen te ruilen als deze bij levering beschadigd of kapot zijn. Als je de producten voor hetzelfde artikel/dezelfde artikelen wilt inruilen, neem dan contact met ons op via info@novileds.com

 

TERUGBETALING

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer weet ik of deze is goedgekeurd?

Wanneer je artikel is ontvangen en gecontroleerd, ontvang je een e-mail waarin staat dat Novileds je geretourneerde artikel met succes heeft ontvangen. We houden je vervolgens op de hoogte van de status (goedgekeurd / afgewezen) van je geretourneerde artikel.

 

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Je hebt een artikel retour gestuurd, deze is goedgekeurd en je wacht op de terugbetaling.

De verwerking van een retourzending kan tot aan 14 dagen duren. Wanneer je retourzending is verwerkt, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort naar de bij ons bekende betaalgegevens.

 

Geen terugbetaling ontvangen?

Je hebt een artikel retour gestuurd, deze is goedgekeurd en het terugbetaal termijn is overschreden.

In het geval dat je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, vragen wij je eerst jouw bankrekening te controleren. Het kan enkele dagen duren voordat het geretourneerde bedrag wordt bijgeschreven. Bij twijfel raadt Novileds je aan om contact op te nemen met je bank / creditcardmaatschappij.

Als dit niet het geval is en je nog steeds geen betaling van Novileds hebt ontvangen, neemt dan direct contact met ons op via info@novileds.com

 

 

What are you looking for?

Mijn winkelwagen